DNA Yachtinsurance van twee naar drie sterren

De kortste weg naar de verzekeraar met de beste prijs / kwaliteit? Vraag een vrijblijvende offerte via www.luxejachtverzekering.com en wij zoeken het voor je uit.

Een boot op zee met het logo van DNA Yachtinsurance
Nieuws
Datum: 11-10-2023

Het zoeken naar de beste prijs / kwaliteit is voor u zelf onbegonnen werk.
Voor ons is het dagelijks werk en wij helpen u graag, niet alleen bij het afsluiten van de verzekering maar ook bij het afwikkelen van een schade.

Onze samenwerking met de verschillende gespecialiseerde boot verzekeraars is onlangs uitgebreid met DNA Yachtinsurrance. DNA is daarmee onze achtste bootverzekeraar en DNA stijgt daarmee van twee sterren verzekeraar naar drie sterren verzekeraar.

Voor ons kantoor een geweldige uitbreiding van onze mogelijkheden, met name ook voor de Belgische watersporters.

Zijn er in het clubhuis van uw vereniging winteractiviteiten? Combineer die een met een gratis en vrijblijvende presentatie over de wereld van de boot verzekeringen. Heel verrassend en leerzaam voor de leden en na een uurtje gaat er een wereld voor hen open.

Een presentatie vraagt u aan door een e-mail te sturen aan jan@klompbv.com of te bellen +31 653 165654.

Jan Klomp
Specialist Bootverzekering

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag