Laat op 19 april voor € 9,95 euro je Boot-Brandblusser keuren.

Een goedgekeurde brandblusser aan boord is niet alleen een verplichting. Je kunt er ook heel veel ellende mee voorkomen. Loop op 19 april even binnen bij Boottotaal.nl in Hedel en profiteer van de actie.

Brandblussers
Nieuws
Datum: 09-04-2024

Natuurlijk ken je de noodzaak en de verplichting om een brandblusser aan boord te hebben. En die heb je natuurlijk aan boord. Maar wanneer werd die voor het laatst gekeurd? Een steekproef uit 2023 toonde aan dat hieraan veel te weinig aandacht wordt besteed. Maar liefst 80 % van de blussers werd afgekeurd.

Een begin van brand aan boord is gemakkelijk te blussen. Met een niet werkende blusser kan echter totaal verlies van je boot het gevolg zijn. Neem dus geen enkel risico en laat je blusser(s) tijdig keuren.

Bij boottotaal Baronieweg 13 te Hedel is op 19 april 2024 een actie. Voor € 9,95 kun je ter plekke je blusser(s) laten keuren. Daarnaast kun je bij boottotaal ook terecht voor advies over de soorten blussers en de nieuwe ontwikkelingen op dat gebied.

Zaterdag 19 april 2024
Boottotaal
Baronieweg 13
Hedel

www.boottotaal.nl

Wij wensen je een veilig vaarseizoen.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag