Een boot op het water

Luxejachtverzekering

Zorgeloos genieten van uw schip!

U heeft een boot en wilt hier nog lang van genieten. Daarom is een goede verzekering van onschatbare waarde. Al let u nog zo goed op, het kan immers altijd gebeuren dat uw schip beschadigd raakt of gestolen wordt. Breng de verzekering van uw jacht bij ons onder en u gaat onbezorgd het water op.

Uw en onze thuishaven

Aan dek bent u thuis en zonder zorgen en daarom bent u zuinig op uw schip. Net als wij. Als een van de weinige verzekeringsadviseurs zijn wij thuis in watersport en weten wij hoe het werkt. Zowel op, in als uit het water. Wij nemen de zorg voor de verzekering van uw schip en de afwikkeling van schade graag van u over.

Uitgebreide dekking met vele extra's

Kunnen vertrouwen op een uitstekende én betaalbare verzekering met vele extra's: het ligt binnen uw bereik. Wilt u meer lezen over onze jachtverzekering? Weten of schade aan uw schip goed gedekt is en wat u kunt besparen op uw verzekering?

Ga naar de website, vraag een vrijblijvende offerte aan en laat ons het werk doen!

www.luxejachtverzekering.com

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.