Geld lenen voor een auto, caravan of boot

Een vrijblijvende offerte vraag je aan met dit formulier.

Consumptief Krediet
Nieuws
Datum: 04-04-2023

Wanneer je onvoldoende spaargeld hebt voor een auto, caravan of boot, kan een lening een manier zijn om te financieren. 

Met een persoonlijke lening leen je een bedrag dat je in één keer ontvangt. 

Ook bij ons kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor een persoonlijke lening. Over de looptijd en de rente maak je afspraken, zo weet je wat je elke maand betaalt en wanneer de lening is afgelost. 

Wanneer je een lening afsluit voor een auto is het verstandig dat je de looptijd van de lening afstemt op de verwachte levensduur van de auto. Wanneer je bijvoorbeeld verwacht 5 jaar (60 maanden) te doen met de auto, kun je er het beste voor zorgen dat de lening uiterlijk na 5 jaar is afbetaald. 

Je kunt er altijd voor kiezen om versneld de persoonlijke lening af te lossen. 

Het versneld aflossen van je persoonlijke lening is boetevrij, zo betaal je geen extra kosten en kun je op het totaal bedrag besparen doordat je uiteindelijk minder rente betaalt. 

Een vrijblijvende offerte vraag je aan met dit formulier.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag