Actueel

Veel hulp voor Limburg, ook als schade niet verzekerd is

Particulier
27-07-2021

Limburgers die zijn getroffen door de overstromingen worden aan alle kanten geholpen. Zo heeft Giro 777 geld beloofd aan huishoudens en maatschappelijke initiatieven. Ook heeft  het kabinet hulp toegezegd en zijn verzekeraars extra coulant. 

Cyberverzekering voor ondernemers

Zakelijk
27-07-2021

De kans dat een bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminelen is reëel. Criminelen worden door geld gedreven en er is een geldstroom aanwezig in elke onderneming. Ook data (klantgegevens of vertrouwelijke bedrijfsgegevens) zijn waardevol voor criminelen en daarom is elk bedrijf een potentieel doelwit. Onjuist menselijk handelen, softwarematige onvolkomenheden en de geavanceerde werkwijze van misdadigers maken elk bedrijf kwetsbaar. 

Waterschade. Waar ligt de grens voor verzekeraars?

Zakelijk
26-07-2021

De overstromingen in Limburg laten zien hoe onvoorziene gebeurtenissen het voortbestaan van een bedrijf kunnen bedreigen. Kunt u zich hiertegen verzekeren? Aan welke polissen moet u dan denken en waar ligt de grens voor verzekeraars? 

Woningmarkt dendert door

Particulier
21-07-2021

Nog altijd is de rek er niet uit: ook in het afgelopen kwartaal denderde de woningmarkt door. Daardoor is de gemiddelde prijs van een koophuis gestegen naar een duizelingwekkend bedrag van € 410.000.  

Goederen laten transporteren? Verzeker ze goed

Zakelijk
20-07-2021

De coronacrisis heeft een boost gegeven aan online verkoop en daarmee aan transport van goederen. Bent u ook pakketten gaan versturen? Verzeker ze dan tegen schade en diefstal tijdens transport. 

Overstroming wel of niet verzekerd?

Particulier
19-07-2021

Het recente noodweer bewijst weer dat ook de hoger gelegen delen van Nederland gevoelig zijn voor schade door extreme regenval. Met de beelden van Zuid-Limburg op het netvlies vragen veel mensen zich af of ze wel verzekerd zijn voor de schade van zo’n ramp. 

Wat is goed werkgeverschap?

Zakelijk
13-07-2021

In de wet is vastgelegd dat u zich als ‘goed werkgever’ moet gedragen. Dat klinkt logisch, maar ook best vaag. Wat houdt goed werkgeverschap eigenlijk in, wanneer speelt het een rol en wat heeft het met verzekeringen te maken? 

Werkgeversverklaring weer drie maanden geldig

Particulier
08-07-2021

Bij de aanvraag van een hypotheek is de werkgeversverklaring vanaf 15 juli weer drie maanden geldig. Als gevolg van de coronacrisis had de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) deze termijn teruggebracht naar twee maanden. 

Terug naar kantoor, maar hoe?

Zakelijk
07-07-2021

Dankzij het succesvolle vaccinatieprogramma zijn er heel wat lockdownmaatregelen versoepeld. Ook het advies om thuis te werken kan langzaam weer losgelaten worden. Maar dat betekent niet dat het oude kantoorleven weer automatisch opgepakt wordt. En ook niet dat iedereen dat wil. 

ARAG Rechtsbijstandverzekering

Zakelijk
06-07-2021

Wist u dat vrijwel iedere ondernemer binnen vijf jaar te maken krijgt met minimaal één juridisch geschil? Denk aan discussie met een leverancier over producten die niet geleverd worden, problemen met een werknemer of een niet betalende klant. Dit soort dingen kunnen een hoop stress en onrust veroorzaken.

ARAG Rechtsbijstandverzekering

Particulier
06-07-2021

Ruzie met de buren over geluidsoverlast of over een haag die niet op de erfgrens is geplaatst. Gedoe met een leverancier over een (online) aankoop dit niet geleverd is of een mankement heeft. Discussie met een aannemer over de verbouwing van uw woning. Of problemen met een overheidsinstantie of werkgever. Iedereen krijgt in zijn leven wel eens te maken te maken met een juridisch conflict.

De voordelen van de unieke Renaissance Verzekering

Particulier, Zakelijk
06-07-2021

Nederlanders willen hun buitenlandse eigendommen het liefst verzekeren op Nederlandse verzekeringspolissen. De Nederlandse verzekeringsproducten hebben immers, in vergelijking met bijvoorbeeld België, veel betere prijs-/kwaliteitverhouding en een perfecte schadeafwikkeling.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.