zakenpartners schudden elkaar de hand

Over ons

Wij zijn uw adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk en bij Assurantiebedrijf Klomp nemen we dan ook graag de tijd voor u.
Of u nu een particulier bent of een bedrijf. Onze onafhankelijke adviseurs maken stuk voor stuk werk van een goed advies. Voor u.

Persoonlijk en vertrouwd sinds 1950

Al sinds 1950 adviseren wij bedrijven en particulieren op het gebied van verzekeringen, schadeafwikkeling, pensioenen en hypotheken. Als familiebedrijf vinden wij wederzijds vertrouwen en persoonlijk contact heel belangrijk. Wij combineren oprechte aandacht en discretie met brede kennis en openheid. Dit doen we al jaren zo en blijven we ook nog jaren zo doen.

Professioneel en up-to-date

Ons werk vereist een vakkundige opleiding, relevante ervaring en kennis van de markt. Onze adviseurs voldoen én blijven voldoen aan deze eisen. Wij houden onze kennis continu up-to-date en zitten regelmatig achter de studieboeken. Omdat we dat leuk, noodzakelijk en logisch vinden! Zo bent u, ondanks de snelle veranderingen in wet- en regelgeving, verzekerd van een kundig advies.

Stel ons gerust uw vraag