Klomp BV aanwezig op Boot Holland 2024 Leeuwarden

Boot Holland 2024 is dé aftrap van het watersport seizoen en het meest prominente indoor watersportevenement.

Klomp BV - Boot Holland
Nieuws
Datum: 09-02-2024

Met trots laten wij u weten dat Klomp BV dit jaar wederom met een mooie stand aanwezig is op Boot Holland te Leeuwarden. U vindt ons nabij ingang Noord, op stand-nummer 2023. Van 6 tot en met 10 maart kunnen bezoekers kennismaken met de hoogwaardige verzekeringsoplossingen die wij te bieden hebben.

Met meer dan 250 deelnemers en een divers aanbod aan boten, accessoires en bootverzekeringen, belooft Boot Holland 2024 een buitengewone ervaring te worden voor watersportliefhebbers. Klomp BV voegt daar een extra dimensie aan toe met hun onafhankelijke advisering  en gespecialiseerde luxe jachtverzekeringen, die de perfecte bescherming bieden voor waardevolle vaartuigen.

Onze klanten kiezen voor ontzorgen bij het afsluiten van de verzekering en het regelen van de schade.

Bezoekers worden van harte uitgenodigd om de stand van Klomp BV te bezoeken en persoonlijk kennis te maken met het ervaren team dat deskundig en onafhankelijk advies kan geven over het verzekeren van luxe jachten. Of je nu een ervaren zeiler bent of net begint in de watersport, Klomp BV staat klaar om je te voorzien van op maat gemaakte verzekeringsopties die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Mis deze kans niet om onze stand te bezoeken en te ontdekken waarom onze luxe jachtverzekeringen de favoriete keuze zijn onder veeleisende watersporters. Of je nu op zoek bent naar uitgebreide dekking, specifieke clausules of een persoonlijke benadering, Klomp BV heeft de expertise om aan jouw verwachtingen te voldoen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze stand!

Ben je niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken?

Vraag onafhankelijk advies:  www.luxejachtverzekering.com 

Of zelf vergelijken en direct afsluiten:  www.bootpolisvergelijker.nl 

 

 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.