Zorgeloos varen, ontdek Jacht Management op maat

Wij informeren u als bootliefhebber graag over de diensten van één van onze relaties: Van der Zee Yachting. Zij begrijpen dat elke boot uniek is, evenals de behoeften van de eigenaar. 

Klomp BV - Van der Zee Yachting
Nieuws
Datum: 08-02-2024

Daarom bieden zij op maat gemaakte Jacht Management diensten voor boten tussen de 10 en 25 meter. U kunt zorgeloos genieten van uw boot, terwijl Van der Zee Yachting alle aspecten van het bootbeheer op zich neemt. In dit artikel leest u daar meer over de mogelijkheden.

Flexibele Jacht Management Pakketten:

Onderhoud Plus Pakket:

Verzekerd zijn van een technisch betrouwbare boot bij elke vaart? Het Onderhoud Plus Pakket biedt de perfecte oplossing. Het technisch onderhoud wordt u volledig uit handen genomen, zodat u zonder zorgen het water op kunt.

Verzorging Plus Pakket:

Streeft u naar een representatieve uitstraling van uw boot? Kies dan voor het Verzorging Plus Pakket; uw boot wordt gedurende het seizoen periodiek schoongemaakt. Hierdoor arriveert u altijd op een frisse en opgeruimde boot, klaar om direct het water op te gaan.

Premium Pakket:

Combineer het beste van beide werelden met het Premium Pakket van Van der Zee Yachting, waarin het Onderhoud Plus Pakket en het Verzorging Plus Pakket samenkomen.

Premium Comfort Pakket:

Ontlast uzelf van alle bijzaken rondom uw boot door te kiezen voor het Premium Comfort Pakket. U hoeft alleen nog maar te genieten van het varen, terwijl de randzaken voor u worden geregeld.

Maatwerk naar uw Wensen:

Geen van de standaardpakketten past precies bij uw droomscenario? Geen zorgen! Neem dan contact op met Van der Zee Yachting.  Zij stellen graag een maatwerk pakket samen dat voldoet aan al uw specifieke behoeften.

Op de website Van der Zee Yachting kunt u meer details over elk pakket bekijken. Ontdek hoe Van der Zee Yachting u kan ontzorgen, zodat u volledig kunt genieten van uw schip.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.