Vakantie naar het strand

Reisverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Reis - en annuleringsverzekeringen
  • Persoonlijke service bij schade
Bereken reisBereken annulering

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

Wij verzekeren u graag op een manier die past bij uw persoonlijke reisstijl. U kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Gaat u meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. U betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over uw reisverzekering.

Gaat u minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kunt u kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kunt u zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaalt u alleen voor de dekking die u wilt.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Bent u op zoek naar een reisverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Ga je af en toe  op vakantie? Dan is een kortlopende reisverzekering ideaal. Of je nu gaat snorkelen, skiën of eilandhoppen, je bent altijd verzekerd op de beste manier. 

Mocht je je reis onverhoopt moeten annuleren dan is dat al vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Sluit daarom altijd een annuleringsverzekering af.

Hieronder kunt u de premie berekenen van deze verzekeringen. En ook kunt ze direct online afsluiten. Wel zo gemakkelijk. Wij wensen u een fijne en onbezorgde vakantie!

Bereken premie reisverzekering   Bereken premie annuleringsverzekering

In verband met het Coronavirus hebben veel landen reisbeperkingen ingesteld. Daarom is het vaak niet meer mogelijk om te reizen. Om die reden kan het zijn dat verzekeraars beperkingen hebben ingesteld op hun reis- en annuleringsverzekeringen. Gaat u op reis, neem dan contact met ons op, zodat wij u hierover kunnen informeren.

Vragen over uw reisverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 073 551 2367.

Alle producten binnen de categorie Vakantie en Recreatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag